Friday, September 29, 2006

fua~fua~ finally..dah siapkan 5 transcript untuk sensei..seriously!!
susah giler..especially when you don't actually know the words yang
diorang guna..like terms for copper,tin,pewter and all these weird
description in the making..lagi2 in nihongo..goodness!!memang rasa
cam dah nak pekak je telinga ni..duk pasang fullblast sebab nak dengar
apa yang i dah diorang cakap in nihongo..and yes...it is NOT that easy.
and obviously..i should do it earlier..ni still terkulat2 tak cukup
tido for 4 days now..nak menyiapkan transcript nak bagi sensei tengok.
risau jugak nak bagi dia apa yang i duk buat ngan canaz and dell..takut
la..serious serba salah...manalah tahu kan..nanti sensei boleh tau ker
kan...tak ke naya..so honesty is the best policy :p


semalam dapat email dari ami..huhuhu..tak sempat jumpa pun masa cuti
haritu..hmm..its kinda hard when ur the one yang trying hard to make
it work kan?but then..nasib baikla bukan ada pape pun so like there's
nothing to be regret about..but still,one sided doesnt work la rite~
oh..since dah berpuasa ni..terasa kempis sket perut ni..takdela boncis
semacam je kan..hahah..as in takdela mengandung 3 bulan kan?LOL*what?!!*
ni pun baru lepas sahur and like baru je menyiapkan transcript untuk
sensei tengok..ada lagi 9!!huhuhu..ada satu tu 40mins recording..imagine
berapa lama la i'm gonna stucked in front of the lappie..with the earphone
plugged in!!~~urgh!!!huhuhuh


to dell n canaz..thanks again yah~ alang!!rajin2la email sket..if ko
anta..aku reply..ke ko nak aku anta kat ko dulu..hehehe...and to azz!!
selamat berpuasa yang oii~ lauk apa untuk sahur tuh?? ;) mona is going
back esok..dah puas tengok gamba tunang dia..wah mon!!sangat sweeeet ok!
amir amek semua isi you ke..hehe..kidding..amir chubby la!!:p and to
nurenchunk!! mana update babes!!lama gell tak updates!!i loooove your
hair~~~ nihonrashi!!hehehe..take care peeps~ * (^__-)v nadz!updates~!!

erinchunk circled @ 12:59 PM

0 people circled

Post a Comment