Saturday, January 21, 2006

haa...yesterday i slept at 4!!apa mimpi ntah?!!huhu..
cam tak larat la..sebab i kena cover my management
coz esok ada test..sengal nak abiskan 3 chapter baru
abis 1 1/2 ;p i almost terlepas subuh and then siap
mimpi dah bangun pegi solat!! serious!! syaitan tol
la..huhuh..pastu i was about to tido balik..tetiba
my fon bunyi tau..aduh..sengal je nak angkat..mate
dah nak terkatup dah..tapi tangan capai gakla fon tu..
i tau..mesti ada benda penting nak cakap..if tak takde
susah2 cal me pagi2 buta :p (sori p,u kacau my tido
u kena tanggung aa(^__-)v i baik tau sanggup answer ur
call..hehe) pastu boleh plak :



p: "helo..eyh..ko tak bangun subuh ke?*gags*"
me:"baru lepas..pakcik..i tengah tido la..ni
mesti benda penting..if tak,tak call.."
p :"heheh...."



cite punya cite dalam 1/2 jam..mate dah segar bugar..
nak sambung tido cam dah takleh..main kuis2 katil ngan
kaki.. :p last2 KNOCKOUT!hehe..n then i woke up at 10!!
dah terbiasa..so kira tak cukup tido la ni..wargh!!!! :(
and then im going out to kak ida's house today..kejap
lagi..for sure balik malam..rumah dia kat subang..and
then i ada lagi 1 1/2 chapter to baca..ngeee....(^__^)v
ganbatteiru!!we'll see~~ ;p


programming data struct tak siap lagi..data strcut tak
abis baca lagi..arab tak study lagi..next week exam!!
(>______<)///

erinchunk circled @ 12:35 PM

0 people circled

Post a Comment