Thursday, July 22, 2004

::menuang air biar ke dalam cawan:menuang kelas biar atas katil::huhu::

as usual menuang kelas2 yang tak patut pegi..hehe..bukan tak
patut..boring seyh..if not im sure i'll be receiving the
full attendence award!!woo-hoo!!so takde benda lain nak buat..
so melepak kat cc..habiskan duit.hahah..well..tryin new stuff kat
blog nie..haha..even ada orang dah busan dengar lagu avril
yang aku pasang..actually..aku dah tatau nak cari mane music
code since powerWebMusic gagal melebarkan sayapnyer..ciwah2..
but yupe!they've closed already..alahai..i was about to get this
loads of ideas of new songs...ngee..(^_^)

haa...i hope u read dis pojoe!!asyik duk kutuk me and my blog je..
well let see u do one la..heheh..this guy aa..always kutuk me
je keje dia..well..ehem2..semoga dengan sepeninggalan ko ke tanah
suci...BERUBAHLAH!!!hehuheuheuheu...no lah..kidding je..nanti
tak best aa kalu ko jadi baik sangat...takde kate2 sarcasm dari
ko..hehe..plus takdela cite2 pasal..****..haha..sila fill in the
blanks..anyway..dah..malas i nak kutuk banyak2 kat sini pasal
him..*wink*wink* (i'll kutuk u later on the phone!!hahah)
so i was checking out camne la nak buat wordings to kena potong..
(tak paham eh?..takyah paham pun..)so..tengah belek2 buku java..
terjumpala..strike..ngee..contoh : saya dah gemuk kurus..
apabila dah dipotong..maka saya jadi kurus hihi..so..
begitula fungsinya..poyo seyh..dahla..malas nak merapek..ni mesti
blaja dari fizz haha..kidding fizz.i will always be the
queen of meleret..ngee...(^_-)

erinchunk circled @ 4:33 PM

0 people circled

Post a Comment